MyCredit умови кредиту, особистий кабінет, відгуки про Майкредіт

Для проходження реєстрації знадобиться мобільний телефон, а для заповнення заявки – цивільний паспорт та індивідуальний податковий номер (ІПН). А гроші компанія може переказати мікрозайм на активну платіжну картку, яка випущена будь-яким українським банком. Нові позичальники можуть отримати в борг максимум гривень терміном до 42 днів під 0,01%.

Отримайте промокод зі знижкою до 45% на наступні 30 днів в Mycredit

Якщо раптом забули пароль, можете легко відновити його, вказавши прив’язаний мобільний телефон або електронну пошту та дату народження. Якщо виникли труднощі з оплатою боргу у вказані раніше терміни, скористайтесь послугою «Пролонгація».

MyCredit – мікрофінансова компанія

Доступно 8 способів оплати, серед яких погашення у відділеннях Нова Пошта і оплата через чат-бот в Telegram. Щоб уникнути відмови через технічні причини (через випадкову, ненавмисної помилки), клієнтам рекомендують перевіряти дані в анкетах-заявках перед відправкою на розгляд. За допомогою кешбеку, ви можете сплатити до половини відсотків або оплатити відтермінування. Зайти в особистий кабінет → відкрити розділ «погасити борг» → вказати суму → натиснути кнопку «сплатити». Financer.com – це міжнародний сервіс порівняння фінансових продуктів, що робить вибір простішим, коли потрібно позичити або заощадити. Ми порівнюємо кредити, ощадні рахунки, кредитні картки, та інші продукти, що відносяться до персональних фінансів. А головна перевага сервісу MyCredit – автоматизована система, яка забезпечує високу швидкість аналізу заявки, виключає помилки, необ’єктивність.

  • З таким же статусом може бути контент з позначкою «За підтримки ….», «Партнер / спонсор проєкту», а також матеріали пресцентру ІА «ЛІГАБізнесІнформ».
  • Для отримання коштів в MyCredit не потрібно довідка з місця роботи, про доходи, що дуже зручно, оскільки не доведеться оформляти її на роботі і доводити до відома про кредит колег.
  • На рахунки інших банків грошові кошти зараховуються довше.
  • Погасити кредит MyCredit можна за умовами, які є актуальними для кожної програми, в якій бере участь користувач.
  • Якщо ви хочете отримати першу позику без відсотків на довший термін – звернуть увагу на інші компанії, до прикладу на Панго займ або ДодамКредит.

Підтвердіть вашу ел. пошту

Cookie допомагають забезпечити найкомфортніше використання сайту. Їх можна видалити лише вручну, дотримуючись інструкцій, які наведені у нашій політиці конфіденційності. Учасниками акції стають клієнти, які вперше звертаються до сервісу. Це відбувається автоматично – додатково нічого робити не доводиться. Але акційна ставка буде використовуватись тільки за умови, що договір буде вчасно погашений. Погасити кредит MyCredit можна за умовами, які є актуальними для кожної програми, в якій бере участь користувач. Умови погашення кредиту в Майкредит варіюються в залежності від обраної суми кредиту, терміну позики та внутрішніх правил організації.

майкредит фейсбук

MyCredit досягнення та нагороди сервісу

В My Credit діє знижка 99,9% на на перший кредит, якщо позика оформлена на термін до 15 днів. Скористатися послугами компанії можуть всі громадяни України у віці від 18 до 65 років. При цьому необов’язково мати регулярний дохід, офіційне працевлаштування, ліквідне майно. Завдяки унікальним умовам кредитування їй вдалося зацікавити українських позичальників і допомогти їм вирішити фінансові проблеми. Отримати онлайн-позику в Мілоан можуть усі українці у віці від 18 до 65 років. Щоб вчасно повернути кредит з відсотками і не увійти в прострочення, потрібно не тільки спланувати свій бюджет, але і вибрати максимально зручний спосіб повернення грошей. Відсотки за користування грошима нараховуються щодня, за ставкою від 1,4% до 2%.

Чи можна довіряти кредитній компанії My Credit?

майкредит фейсбук

При оформленні онлайн-заявки в MyCredit не доведеться робити і завантажувати скан-копії документів, як у багатьох інших мікрокредітних сервісах. Інші кредити – не перешкода для роботи з MyCredit, головне, щоб не було прострочень по ним.

Які умови кредитування у МайКредит

А позикові кошти можна використовувати на будь-які цілі, наприклад оплата лікування, купівля електроніки, ремонт житла, покриття щоденних витрат. Для входу як до програми, так і в особистий кабінет МайКредит потрібно ввести лише номер телефону та пароль.

Відгуки про My Credit

Для подання заявки достатньо заповнити невелику анкету, а після схвалення запиту гроші миттєво перекажуть на картку. Користувач може оформити кредит онлайн терміном від 3 місяців до 12 місяців. Також, кожен позичальник має право пролонгувати позику на той період, який йому буде зручний для погашення заборгованості. Якщо буде потрібно знову звернутися до допомоги МФО MyCredit, отримати кредит буде ще зручніше. По-перше, всі ваші дані вже будуть в системі – досить буде лише авторизуватися на сайті, вибрати суму і термін кредиту. По-друге, вчасно погашений перший кредит зробить вас надійним клієнтом, якому можна знову довірити гроші без зайвих перевірок.

Людям подобається, що можна за короткий термін отримати гроші на банківську картку, та ще й під https://eliaotel.com.tr/kredit-z-poganoju-kreditnoju-istorieju-na-kartku/ невеликий відсоток. Відповідно до думки людей, 9 з 10 чоловік отримують позитивну відповідь.

Переглянути найпопулярніші купони та пропозиції

Ще однією розповсюдженою причиною відмови в MyCredit можуть стати помилки, допущені при заповненні анкети. Не допускається використовувати недостовірні дані, чужу банківську карту. Навіть випадкова помилка в цифрах ІПН, паспорта або імені стає причиною відмови. Уважно перевірте заявку перед відправленням, оскільки повторно звернутися в MyCredit можна буде відправити тільки через 20 днів. Кредитні організації і банки завжди передають інформацію про відкриття та закриття кредитів своїми клієнтами, але іноді трапляються і збої.

Про компанію MyCredit

майкредит фейсбук

Учасниками програми лояльності автоматично стають все клієнти MyCredit, починаючи з першої позики. Отримати кредит в Moneyveo можуть тільки повнолітні громадяни. За повних сім років роботи МФО вдалося створити репутацію надійного кредитора, якому сьогодні довіряють десятки тисяч позичальників. Кредитні послуги доступні для позичальників у віці від 18 до 70 років. Тепер давайте розберемося, на яких умовах видають онлайн-позики топові компанії України.

  • Тому зателефонуйте на номер гарячої лінії та переконайтесь, що з вами такого не трапилось.
  • Ми зробили аналіз найважливіших, з точки зору клієнта, параметрів мікропозики та оцінили кожен із них.
  • Щоб отримати гроші в цій компанії вам доведеться витратити лише до 10 хвилин свого часу, а то і менше.
  • Financer.com – це міжнародний сервіс порівняння фінансових продуктів, що робить вибір простішим, коли потрібно позичити або заощадити.
  • Після прив’язки карти вам залишається дочекатись відповіді та підписати договір.
  • Кредит MyCredit можна погашати достроково і частинами без комісії.

На відміну від банків і інших подібних компаній, Май Кредит не вимагає від своїх клієнтів величезного пакету документів і довідок, які б підтверджували платоспроможність. Тому взяти кредит може і офіційно безробітний, і пенсіонер, і студент, і матуся в декреті. Не є перешкодою наявність позик у інших компаніях або негативний досвід кредитування у минулому. Підходьте відповідально до питання позики грошей, не займайте більше, ніж потрібно.

Ви успішно підписалися на розсилку нових вакансій цієї компанії

Для постійних клієнтів умови кредитних програм трохи відрізняються. Максимальна сума збільшується до 18 тисяч гривень та є можливість продовження кредиту за акційною ставкою. Послугами компанії зручно користуватися з будь-якого погляду. Не потрібно збирати великого пакета документів, чекати в черзі, чекати схвалення запиту. Сервіс працює цілодобово і доступний в будь-якій точці країни.

Спочатку відзначимо систему підвищеного захисту позичальників. У компанії є http://www.financialinstitutioninsurancecouncil.com/2023/11/20/kachaj-groshi-proponue-shvidki-krediti-naselennju/ зручний мобільний додаток на iOS та Android, який теж надійно захищений.

Щоб нічого не пропустити, слідкуйте за новинами на сайті кредитора та на сторінці Facebook. → Погасіть відсотки, які були нараховані за період користування грошима. Ви можете сплатити відсотки за кредит через додаток вашого банку або зайшовши в особистий кабінет Майкредит. Скористатися вищеописаними кредитними послугами можуть громадяни України віком від 18 до 70 років (на момент підписання договору).

Компанія пропонує різні варіанти погашення кредиту, що дозволяє клієнтам обрати зручний графік платежів. Для отримання позики в My Credit не потрібно багато документів або складних процедур.

  • Всі заявки обробляються автоматично, тож звертатись можна навіть посеред ночі.
  • Для реєстрації та використання електронного сервісу потрібен доступ до інтернету, вхід на сайт можливий з планшета, стаціонарного комп’ютера або смартфона.
  • Зайти в особистий кабінет → відкрити розділ «погасити борг» → вказати суму → натиснути кнопку «сплатити».
  • Cookie допомагають забезпечити найкомфортніше використання сайту.

Кошти зараховуються тільки на банківську картку, точок видачі немає. Кількість кредитних компаній в Україні з кожним роком збільшується. З’являються нові організації, які пропонують позичальникам швидке оформлення і вигідні умови кредитування. Ми склали для вас рейтинг, який допоможе На що звертати в договорі з банком швидше вибрати кредитну організацію і отримати гроші. Май Кредіт все розуміє та пропонує відтермінувати погашення позики. MyCredit — з тих фінансових організацій, які надають сервіс моментальних позик. Всі заявки обробляються автоматично, тож звертатись можна навіть посеред ночі.

Дані про кредитну історію також не знадобляться – сервіс їх не перевіряє. Тому можливість отримати кошти мають навіть люди з поганою кредитною історією. Позика надається людям, які тимчасово перебувають без роботи, студентам, пенсіонерам, батькам у декреті, робітникам з повною чи частковою зайнятістю.